Haller & jellesen

Haller & Jellesen består af Jesper Haller og Hanne Levy Jellesen.


Vi skaber kurser med den fælles profil, at de skal være lærerige, øjenåbnende og sjove at deltage i. På vores weekendkurser får du ny viden, nye vinkler og masser af kreativ inspiration.


Hvis du er interesseret i et weekendkursus om Mindful Fotografering, er du velkommen til at kontakte os på vores mail her.

Vi arbejder selv kreativt og har vundet priser for det. 


I 2019 blev vi tildelt guldmedalje i verdens største konkurrence for fotografisk kunst:  Trierenberg Og vi fik bronzemedalje ved DM i foto.


I 2020 blev vi tildelt et fælles dommerdiplom ved DM i foto samt en bronzemedalje ‘NSFF Bronze Monochrome’ og et diplom ‘FIAP Ribbon Monochrome’ ved  ‘Nordic International Digital Circuit 2020’.


I 2021 blev vi tildelt et diplom for bedste akt og et dommerdiplom af Ragne Sigmond ved DM i foto.


I 2022 landede vi på en samlet 5. plads ved DM i foto med en bronzemedalje og to diplomer + en bronzemedalje ved Nordic International Circuit.


I 2023 blev det samlet set til en guldmedalje ved Motiva Photo.Art.Circuit, et fælles dommerdiplom og et diplom for bedste akt ved DM i Foto samt en Honorable Mention ved Salon of Photography 'Photo Artisk 2023'.


Her  kan du se de billeder, vi i fællesskab har fået antaget til udstilling.  

IMG_0179
PA140452-1-denoise copy
PA140405-1-denoise copy

Jesper Haller er uddannet journalist, selvlært dramatiker og fotograf.  Se Jespers billeder her.  

Jesper har mange års erfaring som bl.a. informationschef og redaktør i en række større organisationer som Kræftens Bekæmpelse, Ældre Sagen, Lægeforeningen og TI.


Hanne Levy Jellesen er uddannet cand. merc.,  proceskonsulent, certificeret stresscoach og har en almen voksenpædagogisk grunduddannelse. Hanne arbejder som HR-konsulent, har gennem en årrække taget hundredvis af medarbejderportrætter og har som coach haft over 1000 individuelle samtaler om det, der giver energi og det, der dræner i arbejdslivet.


Hanne  deltager under eget navn  i nationale og internationale fotokonkurrencer, og blev i 2024 tildelt hædersbevisningen; NSMiF/b (Nordisk StorMester i Fotografi, Bronze)

Se Hannes billeder her

Udstillinger


Vi har siden 2019 udstillet i Teaterhusets foyer i København, på den kuraterede udstilling på Spirefestivalen ved Holbæk og i Christianshavns Beboerhus.

I oktober 2019 var vi  repræsenteret på Trierenbergs Verdensudstilling i Linz, Østrig med 45 billeder ialt.

Billedet 'Gensynet' er blevet antaget til den censurede udstilling 'Det kjære Danmark 2021' på Lerchenborg Slot i forbindelse med Lundbye Kunstfestival. Herudover har vi fået en række billeder udstillet ifm. diverse fotokonkurrencer.

Hanne designer også mandala inspirerede smykker i orkis. I vores  grundbog: "Bløde smykker" kan du lære teknikken. Se mere her.